BitLife Royal Update Guide: Alt du trenger å vite om Royal Update - Nivåvinner (2023)

I nesten to år har Candywriters BitLife vært enormt populær blant iOS- og Android-spillere, og spillet blir bare bedre. Som det er, hadde selskapet et ganske bra produkt til å begynne med, men de fleste etterfølgende oppdateringer introduserte nye funksjoner eller bygget opp på eksisterende, og ga dermed spillere flere og flere måter å leve sine virtuelle liv på. Den siste av disse oppdateringene er tilfeldigvis noe du kanskje har ventet på i flere måneder - Royal Update.

Det er mye å pakke ut når det kommer til Royal Update, og vi kan forstå hvorfor - Candywriter har ertet den en stund, og spillere over hele verden har ropt etter å se den rulle ut, nesten fra det øyeblikket den var først bekreftet som en fremtidig oppdatering. Men vi har gjort vår del av testingen og laget vår andel av virtuelle kongelige, og har testet alle de nye funksjonene og alternativene som stort sett er tilgjengelige i Royalty-undermenyen, som du vil se under Aktiviteter.

Så med det vår av veien, vil denne BitLife-guiden fokusere på den kongelige oppdateringen, da vi nå skal vise deg hvordan du kan leve ditt beste – eller verste – liv som en del av ditt valgte lands kongefamilie. (Det vil si, forutsatt at den har en ekte kongefamilie!)

Det grunnleggende om royalty

Nå som Candywriter endelig, etter måneder med venting, har rullet ut den kongelige oppdateringen for BitLife, lurer du kanskje på - hvordan blir du en kongelig uansett? Vel, for det første er royalty bare et alternativ i land som har et faktisk, ekte kongerike eller monarki. hvis du ikke harGud-modusaktivert, er sjansen stor for at du kommer til å starte som en vanlig vanlige når du starter et nytt liv, selv om det alltid er en tilfeldig sjanse for at du vil bli født til kongen og dronningen av landet ditt, og dermed gi deg en sjanse til å ta over som konge eller dronning når de dør eller abdiserer.

Basert på det vi har sett, er landene der royalty er et alternativ som følger: Belgia, Danmark, Japan, Jordan, Kuwait, Malaysia, Monaco, Marokko, Nederland, Norge, Qatar, Saudi-Arabia, Spania, Sverige, Thailand, De forente arabiske emirater og Storbritannia.

Av åpenbare grunner kan du ikke starte et nytt liv som en konge eller dronning (eller keiser/keiserinne i Japan), men de som har God Mode kan starte som en baron/baronesse, viscount/viscountesse, jarl/grevinne, markis/marsjioninne , hertug/hertuginne eller prins/prinsesse i europeiske land. Prins/Prinsesse er de eneste alternativene i riker/monarkier utenfor Europa, slik som det nevnte Japan og Saudi-Arabia.

Å velge Prins og Prinsesse gir deg en sjanse til til slutt å ta over som konge eller dronning eller keiser eller keiserinne, som vi nevnte ovenfor. Men siden hertuger/hertuginner og andre kongelige er langt unna kongen og dronningen når det gjelder arvefølge, har vi ennå ikke spilt ut et liv der vår ikke-prins/prinsesse royal tar over som konge eller dronning. Og det er selv om Respect står på 100 prosent i flere år på rad!

En viktig fordel ved å være konge er at du alltid vil bli født med mye penger på bankkontoen din, samt en årlig "kongelig lønn" basert på tittelen din. I tillegg er dette en fin måte å raskt akkumulere følgere på sosiale medier, men basert på vår erfaring, vil posting av noe slags innhold som en høyt rangert kongelig alltid resultere i tap av følgere! (Lavere rangerte kongelige kan imidlertid fortsatt få en betydelig følge på sosiale medier, støtte produkter og legge ut de fleste typer innhold og nyte positive effekter.)

Du vil ha flere alternativer tilgjengelige for deg i Royalty-undermenyen under Aktiviteter, og det er det vi skal komme inn på i de neste tipsene. Alt i alt er alternativene Abdicate, Celebrity, Execute, Honorific, Law Review, Public Disservice og Public Service. Spesifikt skal vi diskutere de tre sistnevnte mens vi snakker om den viktigste statistikken for hver virtuell konge i BitLife-universet - Respekt.

Administrer respekten din – Hold den høy hvis du vil være en god konge

Rett under de fire grunnleggende statistikkene dine vil du se en femte stolpe som utpeker din respekt som en kongelig, omtrent som Fame bestemmer hvor kjent du er som sanger, skuespiller eller en hvilken som helst annen type BitLife-kjendis. Du kan øke denne statistikken organisk ved å behandle dine kjære rett når du samhandler med dem og ved å gjøre gode ting i ditt daglige liv, og denne statistikken kan likeledes gå ned av seg selv når du trykker på Alder hvis du mobber klassekameratene dine , snakk tilbake med foreldrene dine, eller slåss med søsknene dine. Men det er ingen bedre måte å få respekt opp eller ned enn ved å velge henholdsvis Public Service og Public Disservice.

Alternativet for å velge Offentlig Disservice eller Service dukker opp når du fyller 6 år, og det gjelder for alle kongelige rekker - enten du er den neste i køen til tronen eller en relativt ydmyk Marquess eller Marchioness, kan du utføre både gode eller dårlige handlinger som kongelig, hvor førstnevnte selvfølgelig er langt mer å anbefale hvis du prøver å holde respektstatistikken høy og forbedre sjansene dine for å bli den neste herskeren i landet ditt.

Enten du besøker syke barn på sykehuset, donerer millioner til en veldedig sak, hjelper til med å rydde opp i din lokale park, eller til og med synger landets nasjonalsang på en sportsbegivenhet, kan disse gode gjerningene forbedre respekten med minst noen få poeng – det ser ut til å være en intern logikk som bestemmer hvor mange respektpoeng du kan tjene for en viss offentlig tjeneste.

Når det gjelder Public Disservice, er dette det stikk motsatte av Public Service - her kan du gjøre en rekke ting hvis du vil misbruke makten din som kongelig. Akkurat hvilken type bjørnetjenester kan du gjøre? På samme måte som Public Service er handlingene tilfeldige, men du kan benekte eksistensen av en global pandemi, gjenskape The Emperor's New Clothes offentlig (og du bør vite hvordan den historien går), skape et monopol som etterlater ditt kongelige merke som det eneste en i markedet, eller gi dine inkompetente venner noen høytstående offentlige jobber.

Uansett vil disse handlingene forårsake offentlig forargelse, og du vil få valget mellom å be om unnskyldning for det du sa/gjorde eller fordømme kritikken. Du vil også se en stolpe som viser deg hvor sinte folk er over din handling av offentlig bjørnetjeneste - dette avgjør hvor mye respekt du vil miste. Uansett om du ber om unnskyldning eller forblir trassig, VIL du miste litt respekt, og det vil ikke være lett å få det tilbake umiddelbart.

For prinser/prinsesser og konger/dronninger kan du gå til lovrevisjonsalternativet fra 6-årsalderen og oppover og tjene (eller tape) respekt ved å støtte eller fordømme lovene som skal vurderes på et gitt tidspunkt. Vanligvis vil det være omtrent en eller to lover som skal gjennomgås per år, og å velge om du vil stemme "jai" eller "nei" på disse lovene vil i stor grad avhenge av sunn fornuft - for eksempel er en foreslått lov som forbyr andre og tredje plass trofeer. best fordømt, og det gjelder også et lovforslag som vil supplere menneskelige lærere med roboter.

Når det gjelder å opptre på en "boomerly" måte, vil du støtte den loven - vi prøvde den, og den fikk vår respekt til å hoppe med hele 30 poeng! Mesteparten av tiden vil imidlertid Respekt-effektene av å godkjenne eller avvise en foreslått lov være helt nøytrale, og det gjelder ofte de lovene knyttet til motevalg.

I slekt:BitLife Karriereguide: Hvordan bli finansrådgiver, fysioterapeut, professor, pornograf, kiropraktor eller sjefpilot

Med det sagt er det mulig å gjenvinne tapt respekt i løpet av noen år og i mange tilfeller bli enda mer respektert enn du noen gang var. Bare fortsett å gjøre offentlige tjenester og velg med omhu når du godkjenner lover. Å ha et kongelig ekteskap kan også få din respekt til å hoppe, og det kan også ta over fra din avdøde far eller mor som hersker over landet ditt. Men hva skjer hvis du mister respekten fullstendig?

Ingen respekt = revolusjon

Det vil sannsynligvis ikke skje med en gang, men hvis du blir konge/dronning eller keiser/keiserinne og ser din respekt falle ned til null i minst et par år, så tar det opp muligheten for at folket i landet ditt vil organisere et opprør og potensielt styrte deg fra makten. I dialogboksen for dette scenariet vil du se en stolpe som angir hvor sinte folkene er, samt tre alternativer for å bestemme din neste handling - skal du be om unnskyldning til folket, fornærme dem eller i det stille akseptere skjebnen din?

Å velge alternativet Unnskyld er åpenbart det beste alternativet hvis du ønsker å slå ned opprøret og vende tilbake til offentlighetens gode nåde (til slutt), selv om det ikke alltid er sikkert at du vil bli tilgitt av folket, spesielt hvis de var ganske sinte på din regel til å begynne med. Noen ganger kan de være gale nok til å kreve at du blir fratatt makten og formuen og forvist, men de kan også tvinge deg til å gi fra deg kongelig status og formue, men tillate deg å bli i hjemlandet ditt. I sjeldne tilfeller kan du bli tilgitt nok til å gjenoppta ditt styre som konge/dronning eller keiser/keiserinne.

Å akseptere skjebnen din er nettopp det - du kommer sannsynligvis til å bli styrtet og/eller forvist til et annet land. Og hvis du velger å fornærme landets folk, vil det bare øke sjansene dine for å bli eksilert, noe som sannsynligvis vil være veldig høyt til å begynne med.

Det ser ikke ut til å være en bestemt tidsramme mellom det tidspunktet din respekt faller til null og det tidspunktet ditt folk gjør opprør. Men i tilfelle dette kan være nødvendig for en fremtidig utfordring, foreslår vi at du henretter så mange mennesker som mulig, bruker Public Disservice så ofte du kan, vises i reklamer og fotoshoots, støtter produkter via sosiale medier og føder barn utenfor ekteskap – Uansett hva som krysser av for offentligheten, fortsett å gjøre det til du ser Revolt-dialogboksen dukker opp etter at du trykker på Alder-knappen!

I tilfelle du lurer, sier Royal Update-endringsloggen at du kan bli henrettet hvis du er hatet nok av folket. Vi har ennå ikke opplevd dette, til tross for utallige handlinger av offentlig bjørnetjeneste og henrettelser i visse gjennomspillinger, så hvis du har blitt henrettet som kongelig, vil vi gjerne høre fra deg.

Henrettelse, straff og fengsling av mennesker – du vil ikke gå i fengsel, men offentligheten vil ikke like det

Hvis du er landets beste kongelige, vil du ha ett spesielt alternativ tilgjengelig for deg – et alternativ som ikke vises for andre kongelige medlemmer i BitLife-universet. Som du kanskje har skjønt, sikter vi til alternativet Utfør, som i hovedsak ligner på mordalternativet under kriminalitet, bortsett fra et par ting - en, politiet vil ikke arrestere deg for å ha utført en henrettelse, og to , fremstår henrettelsesmetodene som desidert middelalderske.

Og det er ganske mange valg tilgjengelig for enhver spiller som ønsker å være BitLife-ekvivalenten til King Joffrey - du kan brenne målet ditt på innsatsen, mate dem til hundene dine (Puppy Chow), få ​​dem til å svelge et sverd, plassere dem på et torturstativ, stein dem til døde, eller bruk en god gammeldags katapult som de gjorde i gamle dager.

Over rullegardinboksen for utførelsesmetoder vil du se en annen rullegardinboks der du kan velge offeret ditt – disse kan inkludere familiemedlemmer, venner, ekser, ektefeller til venner og ekser og tilfeldige personer. Uansett hvem du velger å utføre og uavhengig av henrettelsesmetoden du velger, vil resultatet generelt være det samme for de første 10 henrettelsene eller så – disse vil resultere i offentlig forargelse og kan resultere i et betydelig tap av respekt. Vi har imidlertid observert at når du har henrettet et visst antall mennesker, vil publikum slutte å kreve en unnskyldning og gjøre deres raseri følt - de vil i hovedsak være så utmattet på det tidspunktet at de ikke ville bry seg om å bli sinte. Som sådan kan du skille ut henrettelsene dine hvis du prøver å utløse det opprørsscenarioet.

I tillegg kan det være noen scenarier der folk kan gjøre noe som ikke faller i smak. Det kan være noe så enkelt som å kalle deg av feil æresperson eller den lokale tabloiden som skriver en skamplett om deg og/eller familien din, men hvis det er noe som potensielt kan gjøre deg sinne som konge, kan du enten ignorere, fornærme, straffe /imprison, eller execute, selv om andre valg også kan være tilgjengelige. Execute vil kun være tilgjengelig for konger/dronninger og keisere/keiserinner, men vi tror du kan bruke Punish eller Prison hvis du er en lavere rangert kongelig og disse scenariene finner sted.

I slekt:BitLife-oppdateringsveiledning for sosiale medier: Hvordan bli Internett-berømt gjennom den helt nye oppdateringen for sosiale medier

Å straffe, fengsle eller henrette noen, vil naturligvis i de fleste tilfeller resultere i offentlig forargelse, men vi lar det bare være der ute – tilfeldige scenarier kan gi deg en sjanse til å bruke dine kongelige krefter til å introdusere disse menneskene til rettferdighetens merkevare. ! (Eller urettferdighet.)

Samhandle med kjendiser som en kongelig

Som medlem av landets kongefamilie vil navnet ditt sannsynligvis bli kjent inn og ut av landet ditt, og det betyr at det er en sjanse for at du kommer til å bli gjenkjennelig for de mange kjendisene som har blitt introdusert i BitLife-universet. Enten du har å gjøre med sangere og rappere som Billie Eilish, Cardi B og Post Malone, A-listeskuespillere som Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford og Johnny Depp, idrettsutøvere som Tom Brady, Peyton Manning, Shaquille O'Neal og Conor McGregor, eller en hvilken som helst relevant Kardashian eller Jenner, de vil være tilgjengelige tilfeldig i den første rullegardinboksen under Celebrity.

Bare velg den berømte personen du vil henge med, og velg en av de mange aktivitetene som er tilgjengelige i den andre rullegardinboksen – disse kan variere avhengig av alder, men hvis du er en voksen Royal, noen av valgene inkluderer å spille videospill, golf eller kort, dra på en luftballongtur, delta i en rap-battle, delta på en filmpremiere, eller til og med skinny dipping. Du kan begynne å samhandle med kjendiser når du fyller 14 år.

Hvis din respekt er lav, noe som betyr hvor som helst under 50 prosent, vil sjansen for at kjendisen godtar invitasjonen din til å henge på samme måte være lav. Men hvis de godtar invitasjonen din, vil du se en oppsummering av hvordan aktiviteten gikk – du vil se gleden din og deres gledesnivåer, med rødt som representerer en ubehagelig opplevelse, oransje representerer middelmådig, og grønt representerer en hyggelig opplevelse.

Dette er en god måte å forbedre lykkestatistikken din på, selv om du ikke bør forvente at din respekt skal øke bare fordi du hadde en ganske morsom armbryterkamp med Chris Pratt eller kom inn i en Nerf Gun-kamp med Simon Cowell. For det meste ser det ut til at kjendisene liker disse aktivitetene, og med det i tankene har vi ennå ikke sett hva som skjer når en kjent person ender opp med å hate tiden de brukte på å henge med deg.

Andre fordeler ved å være konge

Fra det øyeblikket du går inn på skolen som en kongelig, vil du legge merke til at ting er mer enn litt annerledes i motsetning til de gamle gjennomspillingene der du spilte som vanlig. For det første vil du alltid ende opp på en privat skole eller skole for alle gutter/jenter. Det vil være lettere å få venner på skolen og lettere å komme unna med skryt – selv om rektor eller rektor er spesielt streng, er sjansen stor for at de ikke sparker deg ut hvis oppførselen din blir et for stort problem.

Du kan også få tilfeldige scenarier der læreren lar deg sitte hvor som helst i klassen, eller du blir komplimentert av en klassekamerat bare fordi du har kongelig blod - slik det er med lignende scenarier du kan møte som en voksen kongelig, du kan enten komplimentere dem, ignorere dem, belønne dem eller straffe dem. Å belønne disse NPC-ene kan bidra til å øke respekten din, mens å straffe dem reduserer den.

I tillegg vil du legge merke til at selv om karakterene dine er dårlige, kan du bli med i idrettslag og forbli på dem når karakterene faller. Pokker, selv dårlig atletikk er ikke en hindring - hvis du ønsker å spille basketball for skolen din til tross for et 20-tommers vertikalt sprang og et forferdelig, vanskelig skudd, er du automatisk på laget hvis du er en kongelig!

Hvis du blir arrestert for en forbrytelse som kongelig, vil du se muligheten til å bruke din innflytelse for å få politiet fra ryggen din. Dette er ofte ganske effektivt, og vi har lagt merke til at å bruke din innflytelse for å unngå en arrestasjon ikke resulterer i at folk snur seg mot deg og blir rasende for handlingene dine. (Vi antar at politiet også vil gå med på å forhindre at saken lekker ut til tabloidene!)

Når det kommer til ekteskapsforslag, har vi lagt merke til at partnerne våre automatisk sier «ja», uansett om det er en ring involvert eller ikke, uavhengig av hvor forslaget befinner seg. Det betyr at du kan frie på det mest vanskelige stedet og ikke trenger å betale for en ganske dyr, ekte ring og fortsatt få partneren din til å akseptere!

Vi har gått gjennom flere gjennomspill siden Royal Update rullet ut, og vi har aldri vært borti en situasjon der folk prøver å slåss mot deg. Det betyr at du ikke vil bli mobbet på skolen så ofte (se tipset nedenfor), og hvis du går på klubber som voksen, de allestedsnærværende scenariene der du støter på en danser eller kunde eller blir fornærmet av dem – som ofte fører til et slagsmål – vil ikke dukke opp. Du vil imidlertid fortsatt bli tilbudt drinker og narkotika på klubben, så det er fortsatt mulig å overdose eller få en ekkel vane mens du er på klubb.

Å ha barn utenfor ekteskapet og andre assorterte ulemper ved royalty

Dessverre er det også noen ekstra ulemper ved å være en kongelig – som en gjennomsnittlig Joe kan du slippe unna med disse tingene, men som prins Joseph må du være forberedt på mye offentlig forargelse. For eksempel er det ikke så farlig å ha et barn utenfor ekteskap hvis du er en vanlig, men hvis du er en kongelig, kommer det til å skandalisere dine (antagelig) konservative velgere, og tvinge deg til enten å be om unnskyldning for skandalen eller forbli trassig. .

Uansett, vil du fortsatt miste litt respekt i prosessen, så hvis du vil ha barn som kongelig, sørg for at du gifter deg først! Som vi nevnte tidligere, er det en slam dunk å fri til din partner hvis du er medlem av kongefamilien.

Som et bonustips vil barn født utenfor ekteskap ikke ha en kongelig tittel knyttet til navnet sitt.

De vanlige Fame-alternativene vil være tilgjengelige for deg som kongelig, men uansett hvilket alternativ du velger – bøker, reklamefilmer, fotoshoots eller talkshow-opptredener – vil det resultere i offentlig tilbakeslag og den samme gamle fordømte-hvis-du-gjør , forbannet-hvis-du-ikke-scenario hvor du må velge mellom å be om unnskyldning eller stå på ditt og miste respekten uansett. Folk, kan det være allmennheten eller pressen, vil alltid synes det er tonedøvt at en skitten rik kongelig prøver å tjene ekstra penger og få ekstra oppmerksomhet ved å tjene støttepenger på siden, så det er best å unngå Fame-alternativene , uansett om du er konge eller dronning/keiser eller keiserinne av landet ditt eller en lavt rangert kongelig.

Selv om vi nevnte at mobbehendelser ikke vil skje så ofte som de normalt ville gjort hvis du er en kongelig, er det alltid en sjanse for at du kan bli lurt av en av klassekameratene dine, som for eksempel kan håne kongefamilien din gjennom en tegning. Du vil da ha muligheten til å fornærme, straffe, ignorere eller fengsle klassekameraten din – i dette tilfellet er ignorering det beste alternativet, siden fornærmelse kan føre til en slagsmål og påfølgende tap av helse, mens straff eller fengsling kan ses på som for hardt, og dermed koster du litt respekt i prosessen.

I slekt:BitLife Politics Update Guide: Hvordan vinne hvert valg og bli president

Til slutt, vær oppmerksom på at du ikke kan emigrere til et annet land mens du har en kongelig tittel. Du må abdisere for å starte et nytt liv et annet sted – eller bli forvist etter at du har blitt styrtet fra din stilling av den sinte offentligheten, som vi diskuterte i Respekt-delen.

Spille på tvers av flere generasjoner – Hvem tar over etter at du dør eller blir styrtet?

Selv om det å være konge eller dronning gir deg makt til å gjøre hva du vil når som helst og gjør deg praktisk talt urørlig i lovens øyne (hvis ikke allmennheten), er det én ting du ikke kan gjøre spesielt, og det er live for alltid. Så hva skjer når karakteren din dør på grunn av en eller annen grunn?

Når du dør mens du fortsatt har makten, vil din eldste legitime, kongelige sønn eller datter automatisk ta over som landets øverste kongelige – det spiller ingen rolle om du fikk barnet mens du fortsatt var prins eller prinsesse, og dermed gjøre dem til en hertug eller Hertuginne, mens du hadde resten av barna dine mens du var konge eller dronning, og dermed gjorde dem til prinser eller prinsesser.

Så hvis du ønsker å beholde mesteparten av din kongelige formue og sikre at du forblir ved makten over flere generasjoner, vil du redigere testamentet ditt slik at din eldste – som nok en gang vil være den neste på tronen så lenge de har en kongelig tittel og ikke er født utenfor ekteskap — får alle pengene.

I forhold til det ovennevnte kan ikke en konge eller dronning/keiser eller keiserinnes søsken ta over etter at de dør – dette bør forventes, da du ikke kan ta over sideveis (dvs. fra søsken til søsken) når forrige generasjon Bitizen dør.

Når det gjelder situasjoner der du blir fratatt tittelen din etter en revolusjon, er det stort sett det når det gjelder å ha kontroll over landet ditt. Du og din ektefelle (hvis du har en) vil miste makten og formuen din, og mens barna dine vil beholde sine kongelige titler, har vi funnet ut at de ikke vil ta over som hersker når du først har blitt styrtet på grunn av et opprør.

For øyeblikket er det ingen mulighet for å utpeke noen til å ta over for deg som konge/dronning/keiser/keiserinne i tilfelle død eller opprør, men vi håper absolutt Candywriter legger til en slik funksjon i en fremtidig oppdatering, selv om det er i det minste en God Mode-eksklusiv.

Royalty Odds And Ends

Bortsett fra alternativene vi nevnte under Royalty-undermenyen, er det andre ting du kan gjøre som kongelig som vi ennå ikke har diskutert.

Som du vil legge merke til i Assets-seksjonen, vil hjemmet ditt alltid være ditt lands ekvivalent til det virkelige Buckingham Palace – det vil komme med dusinvis av soverom og bad, og det vil komme med en tilstandslinje som hjelper deg med å finne ut om å renovere det eller ikke. Oppussing av et kongelig palass vil selvfølgelig koste mye mer enn oppussing av en allmuens hus, men du kan også holde husfester som vanlig og i de fleste tilfeller bruke din kongelige innflytelse til å få politiet til å trekke seg tilbake hvis naboene klager . Imidlertid kan kongelige palasser også hjemsøkes - vær forberedt på noen tilfeldige hjemsøkelser fra lager NPC-brennevin, så vel som de fra Bitizens du kanskje har kontrollert tidligere!

Når det kommer til kongelige bryllup, kan du velge sted for seremonien som du kunne med et standardbryllup, men du vil også bli spurt om hvor mange gjester du ønsker å invitere – større seremonier ser ut til å ha en større effekt på din respekt.

Å gifte seg med en almue vil automatisk gi dem en kongelig tittel basert på kjønnet deres, og hvis du lurer på om du, som en allmenning, kan gifte seg inn i en kongefamilie, er det også mulig takket være den nye BitLife-oppdateringen! Du kan bare ende opp med å gifte deg med en prins eller prinsesse (vi har ennå ikke sett konge eller dronning eller lignende), og selv om det er en liten sjanse for at fremtidige generasjoner vil kunne ta over som konge eller dronning på et tidspunkt, vil du kl. i det minste, ha deg en ryddig formue hvis du gifter deg til kongelige!

Til slutt er det to alternativer under Royalty som vi ennå ikke har diskutert - Abdisere og ære. Å bruke Abdicate betyr at du frivillig sier opp tronen din, og det vil også gjelde for din ektefelle så vel som eventuelle barn du måtte ha. Det betyr at hele din nærmeste familie vil bli vanlige, og at dere alle må få vanlige jobber for å tjene penger fremover. Når det er sagt, kan vi fortelle deg akkurat nå at dette ikke vil være en veldig populær avgjørelse blant de fleste ektefeller.

Honorific-funksjonen lar deg ganske enkelt velge hvordan du ønsker å bli tiltalt - vil du bli tiltalt som Deres Majestet eller Deres Høyhet, eller er du en slik Game of Thrones-fan at du vil at din kongelige Bitizen skal bli referert til som Your Grace ? Dette er en hovedsakelig kosmetisk funksjon som ikke gjør mye for å påvirke spillingen - bortsett fra kanskje å bestemme hva de irriterende NPC-ene vil kalle deg hvis de bestemmer seg for å tjene din vrede ved å bruke feil æresbevisning.

I slekt

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 12/10/2023

Views: 5944

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.