Emner å snakke om med kjærester Foreldre (17 interessante emner) - Normen hennes (2023)

Hva er din største frykt når du tenker på å møte foreldrene? "Foreldrene" her refererer til kjærestens foreldre. Uten tvil er det en veldig stor sak å bli kjent med din potensielle fremtidige mor og svigerfar.

For noen mennesker vil det første inntrykket du etterlater på foreldrene deres avgjøre om det første møtet vil være det siste eller et forspill til et vakkert liv sammen som mann og kone.

Hvem som helst kan hevde at et forhold ikke lenger bestemmes av om en partner kan fange interessen til foreldrene eller etterlate et varig inntrykk allerede fra det første møtet. Men hvis kjæresten din er typen som verdsetter familietradisjoner og familiære bånd, må du forberede deg tilstrekkelig på din førstemøte med foreldrene.

Møte med en forelder er ikke en garanti for at forholdet ditt automatisk vil føre til ekteskap eller at han vil frie når som helst snart. Imidlertid er foreldrene til kjæresten din en stor del av ham. Så du må gjøre deg selv ikke bare presentabel, men også akseptabel.

Hvis du har bekymret deg syk om emner å snakke om med kjærestens foreldre, ikke bekymre deg mer fordi denne artikkelen vil dekke flere emner og samtalestartere. De vil hjelpe deg med å finne gode samtaler med foreldrene til kjæresten din, selv når du møter dem for første gang.

Innholdsfortegnelse

17 interessante emner å diskutere med kjærester

1. Emner som kjæresten din anbefaler

Å gå blind inn i en situasjon er aldri den beste tingen å gjøre. Å møte partnerens folk for første gang er en av slike situasjoner du bør forberede deg ordentlig på. Du kan ikke vite alt om foreldrene til mannen din, og det er derfor du må stille ham spørsmål på forhånd om hvordan de er.

Finn ut hva du kan eller ikke kan gjøre, de forbudte fagene og alt annet han anser som nødvendig å dele med deg. Å stille disse spørsmålene før det første møtet vil redde deg fra forlegenhet eller vanskelig stillhet.

2. Du kan ikke gå galt med oppriktig takknemlighet for måltidet

Å vise ekte takknemlighet til noen blir vanligvis godt mottatt fordi alle liker å høre en takk for en jobb de gjorde godt. Hvis du spiser inne og moren til kjæresten din tilberedte måltidet, er det bare på sin plass å takke henne for det gode måltidet og komplimentere hvor deilig hver rett smakte.

Denne samtalen kan føre til andre emner rundt mat og kvinnelighet, et tema de fleste kvinner liker å snakke fritt om. Slike samtaler skaper også et bånd mellom mødre og deres svigerdøtre, noe som gjør endringen i navn og status for deg mye enklere enn om du ikke hadde noe til felles med henne.

3. Komplimenter hvordan moren til kjæresten din ser ut

Emner å snakke om med kjærester Foreldre (17 interessante emner) - Normen hennes (1)

En annen måte å forbedre forholdet ditt på og bygge et bånd med forelderen til kjæresten din, er å komplimentere moren hans. Du fokuserer på akkurat denne forelderen fordi du er av samme kjønn og deler flere ting til felles enn den mannlige forelderen.

Hvis hun tar på seg et fint smykke, vakker kjole, buksedress eller sminke, gi henne beskjed. Sørg for at komplimentet ditt er så kort og beskjedent som mulig. Unngå å bruke for blomstrende ord som vil høres tomme ut, da hun sannsynligvis vil føle om du er oppriktig eller bare smigrer henne.

(Video) 3 Conversation topics women will love

4. Beundre husinnredningen hvis du spiser inne

En måte å vinne hjertet til foreldrene til kjæresten din på er å beundre husinnredningen deres både i ord ogkroppsuttrykk. Hvis det første møtet skjer i hjemmet deres, ta litt tid til å sette pris på moren for de fantastiske fargene hun valgte og utlegget til hele stedet.

For å skape rom for lengre samtaler og et bedre forhold til henne, be om å få se kjøkkenet hennes. Nesten hver kvinne, enten hun liker å lage mat eller ikke, blir begeistret når folk beundrer kjøkkenet hennes, og så vil temaet dekor hjelpe få samtalen i gang.

5. Syng kjæresten din ros til foreldrene hans

Hvis kjæresten din tar deg med for å møte foreldrene sine, betyr det at han verdsetter deg høyt og sannsynligvis ønsker å ta forholdet til neste nivå. Han har utført en del av sin forpliktelse til deg, det er overlatt til deg å gjøre din del ved å imponere foreldrene hans.

En måte å gjøre et godt inntrykk på foreldrene hans er å snakke om hvor fantastisk sønnen deres er. Nesten alle foreldre elsker barna sine, selv når de ikke utfører pliktene sine som de burde.

Som sådan kan de gå langt for å forsvare barnas ære. Når du snakker vennlig om sønnen deres, vil du indirekte bekrefte at de er flotte foreldre som har oppdratt barnet sitt skikkelig.

6. Snakk om hva du driver med

Emner å snakke om med kjærester Foreldre (17 interessante emner) - Normen hennes (2)

Selv om du ikke gir denne informasjonen frivillig, vil alle foreldre sannsynligvis ønske å vite hva barnets partner lever av. Et av spørsmålene du ikke kan unngå eller holde stille på, er hva du gjør med livet ditt. Ingen foreldre vil at barnet deres skal ende opp med en ingen som slumrer gjennom livet og ikke gjør noe.

Du kan også vente på den perfekte åpningen, for eksempel når en forelder sier: "Så, Chris fortalte oss at du er en markedsfører ...". Eller du lager åpningen selv. Du kan for eksempel sette inn det du gjør ved å si «å ja, jeg husker en gang på jobb da jeg måtte slå meg sammen med den mest sta bedriftseieren jeg noen gang har møtt».

7. Utvid småpraten til hobbyene dine

Så mye som å ha en jobb eller virksomhet er imponerende, vil de fleste foreldre vite at du har ting å gjøre utenom jobben. Bortsett fra at foreldrene til kjæresten din er arbeidsnarkomane, vil de at sønnens kone skal være en som kan ha det gøy eller skape tid for en familie utenfor jobben.

Hvis du har hobbyer, er første gang du møter dem en god tid for å dele hobbyene dine med dem. Å dele denne informasjonen med dem vil hjelpe deg med å småprate, redusere mengden stillhet mellom samtalene og hjelpe deg med å bruke tid før du må spise eller si farvel.

8. Sammenlign aktiviteter for å vite om du deler noen interesse med dem

I løpet av temaet hobbyer, kan du oppdage at du og foreldrene hans deler visse likheter som ytterligere vil hjelpe det voksende båndet mellom dere alle.

Ved å ha en samtale om aktiviteter du har til felles med dem, vil du skape en Avenue for fremtidige møter. For eksempel, hvis du har golf til felles med foreldrene hans, kan de invitere deg til å spille med dem på et tidspunkt.

9. Spør foreldrene til kjæresten din om tips til hvordan du kan handle ut fra bestemt informasjon de delte med deg

Delte de en mulighet med deg, og du vurderer å ta den? Det kan være lurt å lage et emne ut av det. Selv om du kanskje fortsatt trenger å besøke en nettside eller besøke et kontor, kan du be foreldrene om veiledning og tips om hvordan du kan gli jevnt gjennom prosessen og sikre avtalen.

Når du søker deres mening, vil du få dem til å føle seg viktige, vise at du respekterer meningene deres og få deg til å se ut som om du har akseptert dem som en familie også.

Bruk dette verktøyet til å sjekke om han faktisk er den han sier han er
Enten du er gift eller nettopp har begynt å se noen, er utroskapstallene på vei opp og har økt med over 40 % de siste 20 årene, så du har all rett til å være bekymret.

Kanskje du vil vite om han sender tekstmeldinger til andre kvinner bak ryggen din? Eller om han har aktiv Tinder- eller datingprofil? Eller enda verre, om han har et kriminelt rulleblad eller er utro mot deg?

Dette verktøyetvil gjøre nettopp det og hente opp eventuelle skjulte sosiale medier og datingprofiler, bilder, kriminelle poster og mye mer for å forhåpentligvis bidra til å sette tvilen din til ro.

(Video) 10 tegn på at noen liker deg

10. Be om å se familiebilder

Når du ber folk ta ut familiealbumene sine, åpner du opp et lager av minner og historier som vil føre til en samtale om forskjellige temaer og få dem til å diskutere familietradisjoner.

Det er ingen sikrere måte å fordrive tiden og vite om folk på enn når du ber dem trekke frem de store kanonene når det gjelder familiebilder. Tiden vil gå så fort og vennlig at dere alle vil være motvillige til å avslutte dagen.

11. Still spørsmål om familietradisjoner

Emner å snakke om med kjærester Foreldre (17 interessante emner) - Normen hennes (3)

Mens du ser på familiebildene, kan du fordype deg i temaet familietradisjoner for å vite mer om familien du vil bli med i en gang i fremtiden. Informasjonen og historiene de gir deg vil gi deg en idé om hvorvidt du kan følge disse tradisjonene eller om de er en avtalebryter for dinforhold.

Uansett hvor fantastisk familien til kjæresten din er, har du ikke råd til å stille intuisjonen din i spørsmålet om kompatibilitet, og møte med foreldrene hans vil avsløre mange ting du ikke visste før da.

12. Lag en åpning for en samtale om kjærestens barndomshistorier

Hvis det er noe gøy i møte med foreldrene, så er detmorsomme historierde vil garantert ha om kjæresten din og hans barndom. Ting kan bli vanskelig for mannen din når historien nærmer seg tenårene, men det vil fortsatt være en god ribbing som vil sette alle i godt humør.

Du kan stille et spørsmål om et bilde du så og en av foreldrene vil sannsynligvis være ivrig etter å dele alle de saftige detaljene. Hvis du oppdager at de ikke er komfortable med å ha en samtale om et bestemt bilde, endre emnet umiddelbart.

13. Fokuser på småprat i stedet for å dykke ned i tunge emner som politikk eller sex

Så mye som mulig, fokuser på småprat rundt livet generelt eller virksomhet i stedet for kontroversielle emner somkjønneller politikk. Du vil ikke ha en het krangel om politikk som vil ende opp i høye stemmer eller et utbrudd av temperament med dine fremtidige svigerforeldre, gjør du?

Selv om de er veldig åpne for kontroversielle spørsmål, er det tryggere for deg å styre unna slike emner for å unngå friksjon. Husk at du prøver å vinne dem, ikke få dem til å mislike deg.

14. Tilby å hjelpe med noe

Dette tipset er vanskelig, og du bør ikke forveksle det med å uttrykke øyeservice. Det betyr at hvis du ikke kan fortsette å tilby å hjelpe mesteparten av tiden når du skal besøke foreldrene, ikke gi tilbud under det første møtet.

Mens noen foreldre (spesielt moren) kanskje ikke holder deg til tilbudet ditt om å hjelpe til med å rydde eller lage mat i fremtiden, vil noen foreldre anklage deg for å endre deg når du slutter å tilby deg å gjøre de samme tingene du gjorde for dem mens du datet barnet deres.

15. Prøv å si noe relatert eller vittig

Å opprettholde stillhet under et møte med foreldrene til kjæresten din for første gang er ikke et alternativ, bortsett fra at du er stum. Det forventes ikke at du er en papegøye som gaper unødvendig, men du skal heller ikke være helt stille.

Utover at du ser bra ut og oppfører deg varm, må du etablere i foreldrenes sinn hvem du er og hva du vil at de skal huske deg for. Forbered derfor tankene dine på at du vil engasjere deg godt i samtalen uavhengig av din reserverte natur eller lite kunnskap innen deres ekspertiseområde.

(Video) Märtha Louise og sjaman Durek snakker ut om kjærligheten

16. Spør foreldrene om råd om noe du synes er vanskelig å løse

En annen ting de eldre beundrer så mye, er å kunne formidle kunnskap og råd til yngre mennesker. Å være en potensiell svigerdatter setter deg i en høy posisjon som sikrer at de vil gi deg all hjelpen du trenger, spesielt hvis de liker deg.

På slutten av dagen vinner alle; du får enløsning på et problemsom har plaget deg i lang tid, og de føler at de har brukt noe av sin visdom til stor nytte. For ikke å snakke om at båndet mellom deg og dem vil vokse seg sterkere.

17. Still åpne spørsmål for å vite deres meninger om visse emner

Emner å snakke om med kjærester Foreldre (17 interessante emner) - Normen hennes (4)

Feilen mange gjør når de møter noen for første gang, er å stille polare spørsmål som krever et ja/nei-svar. Når du stiller et Ja eller Nei-spørsmål, begrenser du hva slags svar den andre personen vil gi deg.

I stedet for å spørre ting som får dem til å svare ja eller nei, spør de som vil sikre at de uttrykker seg godt i ord.

Vanlige spørsmål

Hva skal jeg snakke om med foreldrene til kjæresten min?

Møte dinpartnerens foreldrefor første gang kan det være nervepirrende, men du kan lage emner i hodet ditt som du vil diskutere med dem uten noen form for nervøsitet. Å være forberedt med emner å diskutere vil gjøre møtet til en jevn forløp.

Hva er gode spørsmål å stille foreldrene til kjæresten din?

Du kan spørre kjæresten dinforeldreet spørsmål om hvor lang tid det tok dem å dekorere det vakre hjemmet sitt, spør moren hvilket kroppspleiemerke hun bruker fordi du beundrer hvordan hun ser ut, eller til og med be om matoppskriftene hennes.

Hvordan kan jeg imponere foreldrene til kjæresten min?

Når du forbereder deg mentalt før din første kontakt med foreldrene hans, vil du vite hva du skal gjøre og si for å imponere dem. Et eksempel er å stille spørsmål ved dinkjæresteom foreldrene hans, slik at du vet hvilke emner du bør unngå og hvilken som begeistrer dem.

Hvordan starter du en samtale med familien til kjæresten din?

Kommenter hvor utsøkt hjemmet deres er, snakk om hvor elegant moren ser ut, hvordankjekkfaren er det, eller bare snakk oppriktig om hvor mye du har gledet deg til å møte dem.

(Video) How I Came to Islam - LECTURE - Abdur-Raheem Green

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å like meg?

Du kan ikke ha noen garanti for at uansett hva du gjør vil bli kjæresten dinpappaliker deg, men du kan gjøre ditt beste for å sørge for at han gjør det. Du vil heller ikke at noen skal feiltolke handlingene dine, og derfor må du være beskjeden med måten du søker oppmerksomhet og godkjenning på. Prøv å være deg selv, og hvis han liker deg, vil du ikke ha noe problem.

Å oppsummere

Å møte foreldrene til kjæresten din er en stor sak, selv om du tviler på om du vil ende opp som hans kone eller ikke. Prøv å gjøre et godt inntrykk på dem om ikke for noe, men for å få dem til å huske deg som jenta som fanget deres interesse.

Likte du tipsene i denne artikkelen? Legg igjen en kommentar nedenfor og del artikkelen.

Bruk dette verktøyet for å bekrefte om han virkelig er den han utgir seg for å være
Enten du er gift eller nettopp har begynt å date noen, har utroskapstallene økt med over 40 % de siste 20 årene, så bekymringene dine er berettiget.

Vil du finne ut om han sender tekstmeldinger til andre kvinner bak ryggen din? Eller om han har en aktiv Tinder- eller datingprofil? Eller enda verre, hvis han har et kriminelt rulleblad eller er utro mot deg?

Dette verktøyetkan hjelpe ved å avdekke skjulte sosiale medier og datingprofiler, bilder, kriminelle poster og mye mer, og potensielt sette tvilen din til ro.

Emner å snakke om med kjærester Foreldre (17 interessante emner) - Normen hennes (5)

Olivia Surtees

Etter å ha innsett at jeg var personen som alle rundt meg alltid kom til for datingråd, bestemte jeg meg for å slå sammen denne ferdigheten med yrket mitt – skriving. Så jeg kom til å bli en forfatter av forholdsråd! Å kunne vise ikke bare min lidenskap for å skrive, men også min lidenskap for å hjelpe andre i deres relasjoner, betyr den absolutte verden for meg, og jeg håper å fortsette å gjøre det. Å studere den enorme og kompliserte verdenen av relasjoner lokker meg, og jeg streber hele tiden etter å lære mer, så jeg kan hjelpe andre med mer kunnskap og erfaring.

Les hele bio
(Video) Jaynalysis: Jade West

Videos

1. Jennifer Pan I Daughter From Hell I True Crime-dokumentar
(Seekers Crime )
2. Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more
(Unravelling the Universe)
3. Aarebrotforelesningen 2023
(Universitetet i Bergen)
4. Culture, Language &…Ghosting: US vs. Europe with @FelifromGermany​
(Steve Kaufmann - lingosteve)
5. This video caused 424,000 men to Move to Mexico
(Tangerine Travels)
6. Helbredelsesfenomenet - Dokumentar - Del 1
(Bruno Gröning Freundeskreis)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 24/11/2023

Views: 6217

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.